Een prachtig uitgegeven boek dat in heldere taal ingaat op de ingrediënten die u in de diverse internationale keukens tegenkomt. Geïllustreerd met honderden kleurenfoto’s biedt dit juweeltje van een naslagwerk u onder andere uitgebreide informatie over bereidingen, herkomst en versheid van ingrediënten. Laat u inspireren tot het creëren van nieuwe gerechten, door deze klassieker onder de kookboeken.Druk: 2e drukTaal: NederlandsBindwijze: HardcoverAfmeting: 36,7 x 28,2 x 3,2 mmISBN: 9044302477Aantal pagina's: 336Illustraties: Ja (kleur)
Al verkrijgbaar vanaf € 140,-.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 140,- | Bestellen |
Een prachtig uitgegeven boek dat in heldere taal ingaat op de ingrediënten die u in de diverse internationale keukens tegenkomt. Geïllustreerd met honderden kleurenfoto’s biedt dit juweeltje van een naslagwerk u onder andere uitgebreide informatie...
De 100 beste recepten uit de hele wereld neemt ons mee op een adembenemende culinaire reis. Visstoofpot uit Zuid-Afrika, roerbakgroente uit China, gemarineerd lamsvlees uit Australië , mangocrème uit Puerto Rico...Het zijn maar enkele van de heerlijke...