Blaadjes.nl
 

 
Afbeelding van Fooddetective
 

Fooddetective

Marian Mudder

Wat heeft Mexico met de caesar salad te maken? Wie heeft de hamburger uitgevonden? Is de manier waarop wij dame blanche serveren - vanille-ijs met chocoladesaus - wel de juiste? En wie was Carpaccio? Achter het ontstaan van veel klassieke gerechten gaan spannende verhalen schuil. Marian Mudder en Daniëlle Hermans combineren hun culinaire kennis en gedegen onderzoeksvaardigheden en duiken als detectives in de culinaire materie om de oorsprong van bekende gerechten te achterhalen. Ook gingen zij op zoek naar de meest oorspronkelijke recepten, van tournedos rossini en beef wellington tot tiramisu en de tompouce. Deze culinaire whodunnit gaat over mythes rond wereldberoemde gerechten, over geheime ingrediënten en bereidingswijzen, over eeuwenoude familierecepten, en bovenal over lekker eten. Marian Mudder is van jongs af aan een hartstochtelijk liefhebber van eten en koken. In de aanloop naar haar acteercarrière heeft ze een tijdje als kok gewerkt. In 2009 debuteerde Mudder succesvol met de roman Geluksblind, waarna nog twee romans volgden. In al haar boeken speelt de liefde voor eten en koken een grote rol. Daniëlle Hermans debuteerde in 2008 met Het tulpenvirus, dat in elf landen verscheen. Na vier historische thrillers schreef ze in 2014 samen met Esther Verhoef Stil in mij. Ze...

Al verkrijgbaar vanaf € 22,-.

Aanbieder Prijs  
1 nummer voor € 22,- Bestellen

Ook interessant

 
Afbeelding van Wat ik eerder had willen weten over stress en onzekerheid
 

Wat ik eerder had willen weten over stress en onzekerheid

Het nieuwe Wat ik eerder wilde weten boek van Marian Mudder; een praktisch werkboek tegen stress en onzekerheid, dat je met oefeningen helpt naar een ontspannen leven met meer zelfvertrouwen en liefde Waarom schiet je steeds in de stress van die ene...

€ 21,99
Meer info

Bol Sale 2024
Bol Sale 2024