De Franse keuken is uniek in de wereld. Afhankelijk van de regio kan een gerecht hartig en stevig of juist geraffineerd en delicaat zijn. De Fransen hebben een neus voor ingrediƫnten en smaken die het beste samengaan. In Frankrijk behoren koken en eten tot de grootste genoegens van het leven; Franse gerechten zijn dus niet alleen een plezier om te eten, maar ook om te koken.Dit kookboek leidt u langs gevarieerde groenteschotels, traditionele hoofdgerechten met vlees, vis en gevogelte en beroemde desserts. Dit boekje laat u kennismaken met de Franse keuken.
Al verkrijgbaar vanaf € 12,-.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 12,- | Bestellen |
De heerlijkste ingrediƫnten afkomstig uit het Middellandse-Zeegebied worden in de Griekse keuken gecombineerd: citroenen, knoflook, olijven, tomaten, aubergines, lamsvlees en vis, dikwijls verrijkt met specerijen uit het Midden-Oosten. In dit boekje...