Vis is een erg veelzijdig product, zeker wanneer een topchef ermee aan de slag gaat. Kabeljauw op de zoutsteen, mosselen in de Q-bag of tongschar op de grill... De recepten van barbecuechef Peter De Clercq zullen je gegarandeerd inspireren. Ook de beste groentechef van het land Seppe Nobels werkt graag met duurzame vis om zijn creatieve, lichte groenteschotels te vergezellen. Eenvoudige klassieker of verfijnd gerecht? De Noordzee heeft zoveel in petto!
Al verkrijgbaar vanaf € 5,79.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 5,79 | Bestellen |
BBQ'en is hot. Deze barbecue-bijbel is dan ook een must-have voor iedereen die houdt van grillen, roosteren en roken. Haal het beste uit jouw barbecue met vuurmeester Peter De Clercq. Laat je inwijden in de kunst van de barbecue en (her)ontdek in meer...
Handig BBQ-boekje met een dertigtal vleesrecepten Peter De Clercq, barbecue-expert bij uitstek, legt je met een aanstekelijk enthousiasme de kneepjes van het barbecuevak uit. Hij toont hoe je een perfecte côte à l'os, een stevig ribstuk of een gemarineerde...
Hoe maak ik van een barbecue een hoogstaand grillfestijn? Peter De Clercq creëert meer dan zeventig originele barbecuerecepten, haalbaar voor de hobbykok en bijzonder feestelijk gepresenteerd. Dit boek zit barstensvol inspiratie voor trendy vormen van...