Blaadjes.nl
 

 
Afbeelding van From farm to fork in the Netherlands
 

From farm to fork in the Netherlands

Nico Dingemans

From Farm to Fork in the Netherlands is een culinair reisverslag van boer tot bord in alle 12 provincies. Met gezonde recepten met Nederlandse streekproducten van 24 (sterren)chefs uit heel Nederland. Meeer info op www.fromfarmtofork.nlEen opvallend culiboek met 248 pagina's culinaire inspiratie voor iedereen die van Holland houdt, samengesteld door Nico Dingemans. Met (h)eerlijke Dutch Dishes uit alle 12 provincies van ruim 24 Nederlandse (sterren)chefs. Inclusief recepten voor thuis en gezonde streekproducten van oer-Hollandse bodem: van Limburg tot de Wadden, en van Amsterdam tot Twente. Met prachtige foodfotografie van Jan Bartelsman en speciale hoofdstukken over Nederland Waterland, Holland International en Health Cuisine.

Al verkrijgbaar vanaf € 30,-.

Aanbieder Prijs  
1 nummer voor € 30,- Bestellen
Bol Sale 2024
Bol Sale 2024