Genieten van wijnVan druif tot glas... een moderne inspirerende gids door het land van de wijn.Een onmisbare leidraad voor wijnenthousiastelingen van de hand van de vele malen lauwerde wijncorrespondenten van The Sunday Times.Verfrissend nuchtere, maar zeer deskundige adviezen voor het kopen, bewaren, serveren en proeven van wijn.Een gedegen presentatie van meer dan 90 druivenvariëteiten met een zeer gedetailleerde beschrijving van de smaakaccenten en karakteristieken van de belangrijkste zes.Een steuntje in de rug voor lezers die graag nieuwe wijnen zouden proberen, maar niet goed durven.Speciaal voor dit boek gemaakte foto's van wijngaarden, wijnmakers en hun ambacht brengen de wereld van de wijn levendig in beeld.
Al verkrijgbaar vanaf € 23,-.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 23,- | Bestellen |
Het is tijd om de barbecue aan te steken! Met de 30 receptkaarten van 'BBQ' heb jij zo inspiratie opgedaan voor je volgende barbecue-feestje - of nu weinig of alle tijd hebt om te grillen. Serveer klassieke kipsaté met pindasaus en gegrilde avocado,...
Met de 30 receptkaarten uit 'Borrel' zet je binnen een mum van tijd een borrelhapje op tafel. Pak uit met een uitgebreide borrelplank of maak snel een last-minute snack, met de recepten uit deze receptenbox heb je boordevol inspiratie om de keuken in...
Een verrassende avondmaaltijd boordevol groenten op tafel zetten? Met de 30 receptkaarten van 'Groente' ontdek je de veelzijdige manieren waarop je groente kunt bereiden. Maak aubergine-shakshuka met tahin en pijnboompitten, verras je gasten met gestoomde...