De heerlijkste bakrecepten voor iedereen met een glutenintolerantie of coeliakie. In Glutenvrij bakken staan alternatieven voor favoriete gerechten, zoals brownies, cheesecake, macarons en muffins. En naast deze populaire zoetigheden vind je er basisrecepten in voor het uitproberenvan nieuwe zoete en hartige baksels: cakes en taarten, maar ook brood en desserts. Inclusief talrijke tips voor handige vervangingsmiddelen en inventieve bakmethoden, plus advies over het aanschaffen van en bakken met glutenvrije ingrediënten.
Al verkrijgbaar vanaf € 29,95.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 29,95 | Bestellen |
Al deze prachtige en verrukkelijke zoetigheden in dit boek - eclairs, macarons, taartjes en minicakejes - zijn letterlijk maar één hap groot en toch hebben ze evenveel smaak als hun neefjes en nichtjes op groot formaat. Zo kun je dus op de slanke lijn...
Wie popcorn alleen kent van snoepen in het duister in een bioscoop zal verrast zijn door dit boek. Want hier laat de creatieve topkok Hannah Miles zien hoe je popcorn een nieuw leven geeft met de meest fantastische smaken, van zoet tot zout, van klassieke...