Libelle Reportageredactrice Kristien: ”Als ik kook, hebik ten minste drie soorten groente voor mijn neusliggen. Ik stoom, wok, sauteer, blancheer, frituur,smoor, gril, bak, rooster, stoof en kook, want elkebereidingstechniek levert andere smaken en texturenop. Dit boek past dan ook perfect bij mijnmanier van koken. In de maar liefst 240 receptenspelen groenten de hoofdrol. Vernieuwend vind ikvooral de groentedesserts (wat dacht u van chocoladetaartmet tomatensap of een pudding vanzoete aardappelen?) en de uitgebreide info overde voordelen van groente. Een boek voor allesoorten eters - want ja, er staan ook vlees- envisgerechten in - en koks van elk niveau!”
Al verkrijgbaar vanaf € 17,99.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 17,99 | Bestellen |
Groente is gezond en we hebben fruit nodig voor onze vitaminen, dat is bekend. Maar dat is niet alles! Dit kookboek bewijst dat groenten en fruit ook een bron van culinaire inspiratie zijn.Tegenwoordig vindt u bij de groenteboer een grote variatie aan...
Dit boek neemt de nadelen weg en verenigt de voordelen van het vegetarisch koken voor jezelf. Of u nu vegetarir bent of gewoon af en toe vegetarisch wilt eten of wanneer u alleen voor uzelf kookt, is het misschien moeilijk om recepten te vinden die Beantwoorden...
Krachtige recht-voor-je-raap maaltijden. Recepten waar de sterkste kerels stil van worden. Voedzame gerechten en tongstrelende culinaire hoogstandjes. Praktische raadgevingen over het brouwen van je eigen bier, het bakken van de perfecte steak en de echte...