Gewichtsverlies met je boerenverstandGoed eten én gewicht verliezen is niet moeilijk als je bereid bent de vele marketingmythes door te prikken. Dit boek geeft je daarvoor de middelen in handen vanuit een stevige kennis van zaken en op basis van persoonlijke ervaring. Met informatie, tips en een openhartig relaas van de auteur die door toepassing van een aantal simpele leefregels in anderhalf jaar tijd 35 kilo afviel. Het opent je de ogen met tal van praktijkvoorbeelden over de onzin die er vanuit de voedings- en dieetindustrie over je wordt uitgestort. Gerrit Jan Groothedde is culinair journalist. Eind jaren zeventig was hij souschef in het Brusselse restaurant L'Italiano. Sinds 2000 is hij freelance journalist.
Al verkrijgbaar vanaf € 8,70.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 8,70 | Bestellen |
Echt eten kopenMet Weg van de supermarkt wijst Culinair journalist Gerrit Jan Groothedde, beter bekend als de Eetschrijver, de lezer de weg om weer aan echt eten te komen. Zelf verhuisde de Eetschrijver naar Almere Buiten. Hij ontdekte dat in deze Stad...