Er wordt gezegd dat men overal ter wereld de voorkeur geeftaan gegrild eten. Waarschijnlijk omdat deze kunst al bestaatzolang de mensheid bestaat. Alleen de belevenis al van dewarmte en de geur maakt grillen onweerstaanbaar. Maar ooknieuwe warmtebronnen geven het eten dat onvergetelijke enintense karakter.Voeg een sterrenchef toe en je maakt de heerlijkste gerechtenop de barbecue. Wat te denken van gegrilde asperges metpesto en gepofte aardappel of gevulde prei met geitenkaas enlavendel? Maar natuurlijk ook vlees- en visrecepten en zelfsdesserts. Eet en geniet 52 weken lang!
Al verkrijgbaar vanaf € 12,50.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 12,50 | Bestellen |
Deze kaasgids vertelt u alles over het selecteren en proeven van kaas. Bovendien krijgt u advies over het serveren en bewaren. U leert hoe u de beste kaas kunt kiezen, hoe en wanneer u kaas serveert en gebruikt in gerechten, en zelfs hoe u uw eigen kaas...
Is te bestellen als set van 5 (9789054266884). Culinair genieten Veel fijnproevers kijken elk jaar reikhalzend uit naar de lente, het begin van de aspergetijd. De witte, paarse en groene stengels zijn alom geliefd. Dit kookboek bevat een verzameling...
Is te bestellen als set van 5 (9789054267195). Culinair genieten. Bestaat er iets feestelijkers dan een glas champagne of prosecco om iets te vieren? Jazeker: een champagnecocktail of een proseccococktail met kaviaar of met een van de andere overheerlijke...