Waarom is 'bio' beter? Omdat het goed is voor het milieu, goed voor onze gezondheid en goed voor de smaakpapillen! Biologische groenten, fruit, vlees en gevogelte zien we tegenwoordig overal. In dit boek maakt u ook kennis met biologische granen, peulvruchten en een aantal biologische zuivelproducten en smaakmakers. Sommige ingrediënten zijn eeuwenoud maar in de vergetelheid geraakt, andere zijn bij iedereen bekend of juist heel¿ bijzonder. Allemaal zijn ze verrassend goed te gebruiken in de hedendaagse keuken. Parelgort, mungbonen, amarant, rijstemeel, alfalfa, wakame, zijden tofoe¿ zullen geen geheimen meer voor u hebben. Met de recepten in dit boek kunt u al die biologische producten uitproberen en uzelf overtuigen: bouillon van kombu met groenten, salade van quinoa met gekonfijte sinaasappelschil en munt, kalfsfricassee met volkorenrijst, kerstomaatjes en parmezaan, citroentaartjes met maanzaad... Binnenkort staat ook bij u thuis 'bio' op het menu!
Al verkrijgbaar vanaf € 9,90.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 9,90 | Bestellen |
Weg met die eentonige worst, hamburger en steak! Vanaf nu komen er heerlijke bakgeurtjes uit uw barbecue en verschijnen er op uw tuintafel gevarieerde en originele grillades! In dit boek vindt u recepten voor een twintigtal marinades en pittige kruidenmengsels...
Lijkt het je ook zo leuk om rond een kampvuur marshmallows te roosteren?In dit boek vind je geweldige, heel makkelijk te maken recepten.Speels en om van te snoepen, marshmallows en andere lekkere hapjes zoals je ze nog nooit hebt gegeten!En je hoeft marshmallows...