Dit uitvoerig naslagwerk gaat in op elk aspect van uw broodmachine - van het proces van het broodbakken tot de verschillende instellingen, programma's en technieken - evenals op het maken van met de handgevormd brood en kleine broodjes.Meer dan 150 traditionele en nieuwe recepten van over de hele wereld, stuk voor stuk toegesneden op het gebruik van de broodbakmachine. Hier vindt u alles van uw gading, van eenvoudige broden tot de wat veeleisender handgevormde broden, broodjes en cakes. Van standaard witbrood, volkorenbrood en boerenbrood via Frans brood, vierzadenbrood, uienfocaccia, ciabatta en feta-olijvenbrood tot petit pain au chocolat, Deens fruitgebak, chocoladebrood, passiecake en vruchtenteabread. (Alle recepten zijn geschikt voor verschillende formaten broodmachines: klein, middelgroot of groot)Precieze aanwijzingen en foto's in fullcolour voeren u stap voor stap door de recepten naar een perfect resultaat!
Al verkrijgbaar vanaf € 46,95.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 46,95 | Bestellen |
Maak optimaal gebruik van uw halogeenoven met ruim 60 heerlijke recepten en 300 stap-voor-stapfoto'sOntdek hoe uw halogeenoven een onmisbaar onderdeel in uw keuken kan worden dankzij de snelle, supergezonde en vetarme bereidingsmethodeLeer hoe de oven...