In Het gebak bundelen toppatissier Roger van Damme en hobbykok Claudia Allemeersch hun krachten om je te trakteren op de meest verrukkelijke cakes en kleingebak. Hun expertise en creativiteit leiden tot cakes die niet alleen overheerlijk smaken, maar er ook nog eens prachtig uitzien. Claudia zorgt telkens voor het klassieke gebak, terwijl Roger er zijn eigen luxeversie van maakt voor de meer ervaren bakker. De recepten zijn duidelijk uitgelegd en de mooie foto's doen je watertanden. Van honingcake en cupcakes tot financiers en madeleines. Kortom, als je van bakken én lekkernijen houdt, mag dit boek niet ontbreken in je collectie.
Al verkrijgbaar vanaf € 39,99.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 39,99 | Bestellen |
Het eerste dessertboek van Roger van Damme! Met 31 originele desserts en meer dan 150 praktische tips! In dit boek leer je desserten maken zoals Roger van Damme ze op njam! presenteert. Zelfs een leek kan eraan beginnen. Elk van de desserts bestaat uit...
Roger van Damme: "Een groot gebaar" zou een antwoord moeten zijn op de vele vragen die ik in mijn carrière gekregen heb, vragen van hobbykoks én professionals. Daarom biedt dit boek voor elk niveau wat wils. Sommige dessertborden zijn een ware uitdaging...
Aardbeien uit Hoogstraten smaken lekker zoet en maken van elk dessert een feest.In dit boek presenteert Roger van Damme 40 kleurrijke recepten met aardbeien. Eenvoudige desserts, zoals een milkshake, een smoothie of een soep met aardbeien, maar ook een...