Blaadjes.nl
 

 
Afbeelding van Het Gerecht Plantaardig
 

Het Gerecht Plantaardig

Pieter jan Lint

Met Het Gerecht Plantaardig gaan we een stap verder dan zijn voorganger De Basis Plantaardig. Alle basiskennis wordt in dit boekje toegepast tot volwaardige bereidingen. We tonen uitgebreid welke ingrediënten je nodig hebt in je voorraadkast en in je ijslast om te starten met haalbare plantaardige gerechten om dagelijks klaar te maken. Je leert hartig broodbeleg maken. Er wordt veel aandacht besteed aan allerlei salades, groente bereidingen, pasta, tofu- en rijstgerechten. Dé klassiekers waaronder de hamburger, vol-au-vent (koninginnenhapje) en balletjes in tomatensaus krijgen een versie zonder vlees. Het boekje is zodanig opgebouwd dat je meerdere combinaties van gerechten kan maken. De auteurs Pieter-Jan Lint en Tony Le Duc ontmoetten elkaar in 2019. Na vele gesprekken bleek dat zij dezelfde visie delen over de noodzakelijke evolutie van ons huidige voedingspatroon. In 2023 publiceerden zij het boek De Basis Plantaardig. Voor dit tweede boek Het Gerecht Plantaardig gaan ze een stap verder en brengen zij wederom hun expertise samen. Alle beschrijvingen en recepten worden op een eenvoudige manier verklaard door vegan chef Pieter-Jan Lint en geïllustreerd door culinair fotograaf Tony Le Duc. De stap naar meer plantaardig is eenvoudiger dan je denkt.

Al verkrijgbaar vanaf € 34,95.

Aanbieder Prijs  
1 nummer voor € 34,95 Bestellen

Ook interessant

 
Afbeelding van De basis Plantaardig
 

De basis Plantaardig

De basis - plantaardig baseert zich op een veranderend voedingspatroon waarbij dierlijke producten niet meer worden gebruikt en ons klassiek smaakpatroon wordt geëvenaard. Er is een beweging aan de gang om bewuster om te gaan met voeding voor een betere...

€ 34,95
Meer info

Bol Sale 2024
Bol Sale 2024