in 1929 besloot de Margarine Unie met de productie van Solo te beginnen, het eerste plantaardige alternatief voor boter van een Belgisch merk. Sinds dan hebben generaties leren bakken en koken met Solo. Solo was en wordt nog steeds gepropageerd als hulp in de keuken: met receptenbundels, via een 'hulp- en kookdienst', in de persoon van Solange Vital, met het magazine Creatief Koken en sinds 2009 ook met de grootste Belgische receptencommunity. Het Gouden Bakboek kan dan ook niet anders dan zijn naam waarmaken: een kookboek dat een hele geschiedenis meedraagt waarin kennis over bakken zorgvuldig opgebouwd en uitgedragen werd door vele huismoeders en -vaders. Een bakboek dat in iedere keuken moet staan dus, met klassieke en hedendaagse bakrecepten die áltijd lukken!
Al verkrijgbaar vanaf € 38,50.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 38,50 | Bestellen |
In 'Oma's bakboek' van stichting Oma's Soep leer je zelf al het lekkers te maken dat oma je bij de koffie voorschotelt. Denk aan een heerlijke plak kruidkoek, Moskovisch gebak of een stuk versgebakken appeltaart (met slagroom!) - iedere oma heeft wel...
De eerste versie van 'Ons Bakboek', het basisboek onder de bakboeken verscheen in 1990 en verkocht als zoete broodjes. Het bakboek is volledig herwerkt. Net als vele andere dingen is bakken onderhevig aan trends en nieuwe ontwikkelingen. Dit nieuwe 'Ons...
'Troostrijke lekkernijen om van te watertanden, waarbij de smaak niet in het gedrang komt door calorieën te tellen of suiker te verbannen.' Sarah Rainey Snel, gemakkelijk, betaalbaar en overheerlijk: honderd lekkere bakrecepten met slechts drie ingrediënten!...