U kent het verschil niet tussen zeebaars en zeeduivel? U slaagt er niet in om zalm klaar te maken zodat hij heerlijk sappig is en gemakkelijk van de graat loskomt? Of u weet niet welke vis u moet gebruiken voor een echt lekkere vissoep? Het grote boek met vis & zeevruchten maakt van u een expert en stelt u de beste vissoorten, recepten en technieken voor. Hoofdstukken over soepen en salades, roerbakken en frituren, pocheren en stomen, grillen en barbecuen leiden u door een overvloed aan heerlijke visgerechten uit de hele wereld. Speciale aandacht wordt onder meer geschonken aan sushi en sashimi, warme en koude visschotels, dim sum, marinades en aan prachtige oesters die in de schelp worden geserveerd. - Een geïllustreerd overzicht van de beste vis en zeevruchten uit de hele wereld. - Stap-voor-stap foto's met aanwijzingen voor het schoonmaken van vis en andere moeilijke technieken. - De lekkerste visrecepten uit de hele wereld, van romige Franse forel tot pittige Thaise curry's.- Tips en adviezen over het kopen, bewaren en bereiden van vis.
Al verkrijgbaar vanaf € 25,-.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 25,- | Bestellen |
We leven in een steeds hoger tempo en daardoor gaan we ook sneller en slechter eten. Foute eetgewoontes in combinatie met een gebrek aan lichaamsbeweging, zijn de voornaamste oorzaken van overgewicht en hart- en vaatziektes. Met deze interactieve cd-rom...
Verschillende technieken van zijde beschilderen: Stap voor stap met vele illustraties. Overzicht van de belangrijkste materialen en gereedschap. Extra hoofdstuk over kleuren, batiken en fixeren.