Blaadjes.nl
 

 
Afbeelding van Het Korean Vegan kookboek
 

Het Korean Vegan kookboek

Joanne Lee Molinaro

Winnaar van James Beard Award 2023, in de categorie Vegetable-Focussed Cooking Leer zowel de plantaardige als de Koreaanse keuken beter kennen met deze moderne klassieker die bewijst dat die twee perfect hand-in-hand gaan Toen de Koreaans-Amerikaanse Joanne Lee Molinaro vegan werd, bleken de belangrijkste ingrediënten van de authentiek-Koreaanse gerechten die ze van haar omma (moeder) had geleerd, gewoon plantaardig te zijn. Zo lenen de Koreaanse doenjang (gefermenteerde sojaboonpasta), gochujang (chilipeperpasta) of dashima (zeewier) zich perfect voor vegan gerechten vol smaakexplosies om nooit meer te vergeten. In Het Korean vegan kookboek verweeft Joanne meer dan tachtig heerlijke, unieke en prachtig in beeld gebrachte recepten met een indrukwekkende familiegeschiedenis waarin de Koreaanse keuken een hoofdrol speelt. 'Koop dit boek voor de lekkerste vegan varianten op Koreaanse recepten, die je zullen verrassen en inspireren – de tteokbokki arrabbiata en kkanpoong tofu zullen je leven zelfs voorgoed veranderen. Joanne’s poëtische, ontroerende verhalen over familie en cultuur krijg je er gratis bij.' – Nisha Vora, oprichter van 'Rainbow Plant Life' en auteur van The Vegan Instant Pot Cookbook 'Verbluffend mooi, in alle opzichten. Als je dit boek leest, word je meteen...

Al verkrijgbaar vanaf € 35,99.

Aanbieder Prijs  
1 nummer voor € 35,99 Bestellen
Bol Sale 2024
Bol Sale 2024