Tamasin Day-Lewis kookt, in haar eigen woorden, 'voor mensen die goed eten waarderen, voor koks van elk niveau'. In haar kenmerkende, verfrissende stijl schrijft zij regelmatig voor de Amerikaanse en Engelse Vogue en voor diverse foodie-tijdschriften. Tamasin heeft meerdere kookboeken op haar naam staan en is producent en regisseur van enkele televisieseries. Het onderste uit de pan is écht een kookboek van deze tijd. Volg deze spannende, creatieve manier van koken en je maakt niet alleen heerlijk eten klaar, maar je bespaart ook nog geld, én energie. Tamasin Day-Lewis leert je hoe je een kip van kop tot (pluim)staart gebruikt, hoe je snel en smakelijk kookt met ingrediënten uit het keukenkastje, en hoe je kliekjes omtovert in de meest geweldige doordeweekse diners. Haal voortaan elke dag het onderste uit de pan! Het onderste uit de pan Voor de vindingrijke kok in de (geld)bewuste keuken Oorspronkelijke titel: Supper for a song Auteur: Tamasin Day-Lewis Prijs: _ 22,50 Formaat: 18,7 × 24,8 cm Illustraties: meer dan 100 fullcolourfoto's Uitvoering: papieren band Omvang: 192 pagina's Verschijningsdatum: februari 2010 NUR 440 ISBN 978 90 6611 620 7 Ruim 110 heerlijke nieuwe gerechten Dankzij de talloze recept-ideeën en -tips hoef je nooit meer iets weg te gooien! Inspiratie uit alle...
Al verkrijgbaar vanaf € 18,75.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 18,75 | Bestellen |
Bakken, zoet en hartig, is een boek voor iedereen die geniet van lekker eten en in het bijzonder voor elke bakliefhebber. Bakken bevat 150 heerlijke en originele bakrecepten, verrukkelijke taarten en taartjes, fantasierijke cakes, muffins, scones, brownies...