Bier is een welkome gast bij elke barbecue. Jeroen Hazebroek en Harry Havinga, samen meer dan 60 jaar barbecue-ervaring, combineren in dit boek hun liefde voor grillen en brouwen. De vuistregel is: je maakt het gerecht met het type bier dat je erbij zou willen drinken. Met 'Het Ultieme Bier- en BBQboek' ga jij als barbecuefanaat de uitdaging aan om de perfecte match met het gebrouwen goud te vinden. Of dat nu de populaire beer can chicken is of een brisket met koffie en dubbel bier. Auteurs Jeroen Hazebroek en Harry Havinga laten je zien dat een biertje niet alleen lekker is om te drinken bij de barbecue, maar dat deze twee ook uitstekend gecombineerd kunnen worden. Allereerst gaan ze dieper in op het fenomeen craft beer, het brouwproces en de ingrediënten van bier. Ook leer je meer over de verschillende types bier, hoe ze smaken en hoe het etiket te lezen. De 60 gevarieerde recepten in dit boek zijn ingedeeld op de bereidingstechniek. Ga voor gegrilde bratwurst met pilsener of een gestoofde hazenpeper met imperial stout. Kies low and slow babyback ribs met een blond biertje of proef kreeft met biernaise. Natuurlijk ontbreken ook de verschillende beer can- en spitbereidingen niet, en komen groenten, kaas en bierbroden uitgebreid aan bod. Dit boek viert de vriendschap tussen bier...
Al verkrijgbaar vanaf € 29,95.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 29,95 | Bestellen |
Word een echte vuurmeester met dit enorm veelzijdige boek van twee barbecuefanaten van het eerste uur. Harry Havinga en Jeroen Hazebroek hebben samen meer dan 60 jaar ervaring. Ze leren je fikkie stoken, grillen en koken op een houtvuur. Terug naar de...
Een goede barbecue hoeft niet duur te zijn. Met een betaalbare houtskoolbarbecue kan je de mooiste gerechten op tafel toveren. Het enige wat je nodig hebt zijn de juiste ingrediënten en... dit boek! Met praktische tips en recepten, voor de professional...
Haal alles uit je gasbarbecue! Met praktische tips en recepten, voor de professional én de beginner. De gasbuitenkeuken wordt vaak alleen voor het grillen van stoere steaks en burgers gebruikt. Je steekt hem aan als je thuiskomt en het is een snelle,...