Blaadjes.nl
 

 
Afbeelding van Het ultieme pastaboek
 

Het ultieme pastaboek

Jeni Wright

De complete gids voor het kiezen, maken, koken en genieten van Italiaanse pasta In deze uitgebreide gids vindt u prachtige, duidelijke kleurenfoto’s van een groot aantal gedroogde en verse pastasoorten en –vormen, waaronder regionale en bijzondere soorten Aanwijzingen voor het koken en serveren van pasta, met handige tips voor maaltijden, het combineren van smaken en sauzen, en de juiste wijnkeuze 150 inspirerende recepten worden getoond: klassieke, zoals tagliatelle alla Bolognese en fettuccine all’Alfrede, en regionale specialiteiten, zoals ravioli alla Romagnola (kleine pastakussentjes gevuld met varkens en kalkoengehakt, opgediend met salie-botersaus), en originele, moderne gerechten, zoals pipe met ricotta, saffraan en spinazie en tagliatelle tricolore

Al verkrijgbaar vanaf € 15,-.

Aanbieder Prijs  
1 nummer voor € 15,- Bestellen

Ook interessant

 
Afbeelding van Le Cordon Bleu
 

Le Cordon Bleu

Hardcover binding Le Cordon Blue: Handboek KooktechniekenUit de keukern van 's werelds beroemdste kookopleiding: de geheimen van meer dan 700 essentiële basistechnieken om gerechten voor te bereiden en te koken, stap-voor-stap in beeld gebracht, met...

€ 49,95
Meer info

Bol Sale 2024
Bol Sale 2024