Nederland is hét kaasland. In Hollandse kaas tref je de heerlijkste kazen uit ons land en het hele plaatje er omheen: de makers, de dieren, het gras en het landschap. Kaasexpert Betty Koster reisde het hele land door voor haar selectie van de ruim 40 meest bijzondere kazen. Van een Camembert uit Friesland en kaas uit de Beemster tot verse kaas van de Wadden, en uitleg over het grote verschil van rijping van verschillende kazen. Dit is Kosters verhaal over haar passie voor schapen-, geiten- en koeienkaas. Betty Koster geldt al jaren als dé kaasexpert van Nederland. Zij is - samen met haar man - eigenaar van fromagerie L'amuse in IJmuiden en Amsterdam. Betty levert kazen aan toprestaurants en reist langs leveranciers en klanten in binnen- en buitenland. Fotograaf Desiré van den Berg legde deze bijzondere kaasreis vast: de verschillende seizoenen, het melken om vijf uur 's ochtends, de ontmoetingen met de boeren en het productieproces.
Al verkrijgbaar vanaf € 9,90.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 9,90 | Bestellen |
Food is the hero delicious. bestaat 10 jaar en dat vieren we met dit extra dikke jubileumboek. Met 212 favoriete recepten, gebaseerd op onze 10 pijlers: seizoen, lokaal, bewust, avontuur, aandacht, comfortfood, trends, samen, passie en feest. Makkie...