HOLLANDSE POTAardappelen, groente en vlees zijn waarschijnlijk de eerste termen die bij je op komen als je denkt aan de Hollandse keuken. Toch hoeft iedereen die graag Hollandse pot op tafel zet het niet langer bij dit vertrouwde drietal te houden. Wel zo fijn als je eens wilt variƫren. In dit boek vind je klassiekers als oma's sukadelappen en bitterkoekjespudding, maar ook verrassende nieuwkomers als kalfsgehaktbal met stimpstamp en arretjescake met bastognekoeken. In totaal veertig smakelijke recepten met handige tips om eindeloos te variƫren. Het zal je verbazen wat er allemaal mogelijk is!
Al verkrijgbaar vanaf € 6,-.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 6,- | Bestellen |
FEESTMENU'SElk jaar staan ze weer voor de deur: de verschillende feestdagen die we in ons land kennen. Het zijn bij uitstek gelegenheden om met de familie of een groep vrienden aan tafel te gaan. Vier de lente met het Koninginnedagmenu, waan je op vakantie...
PASTASAUZEN Het geheim van een goed pastagerecht is niet alleen de pasta zelf, maar ook een smaakvolle saus. Behalve de beroemde spaghetti bolognese en de klassieker pasta alla carbonara staat dit boek vol met andere Italiaanse en verrassende pastasauzen....