Blaadjes.nl
 

 
Afbeelding van Hotpot
 

Hotpot

Bas Robben

GENOMINEERD VOOR KOOKBOEK VAN HET JAAR 2021! Met het nieuwste boek van culinair alleskunner Bas Robben leer je alles over de kunst van een goede hotpot en maak je zelf overheerlijke Aziatische hotpots, waarvan de Chinese fondue het bekendst is. Ontdek de veelzijdigheid van de hotpot en hoe eenvoudig het is om een feestelijke en originele typisch Aziatische fondue op tafel te zetten. Reis met Bas Robben mee en leer de hotpots van China, Japan, Korea, Taiwan en Vietnam kennen. De basis is uiteraard een goede bouillon: van lam, kip of varken maar ook een vegan umamibouillon of dashibouillon. Laat je verrassen door de verscheidenheid hotpots: van een vurige Sichuanese hotpot met tofu, rundvlees, paddenstoelen en kip of de Japanse Ishikari-nabe met miso, zalm en boter. 'Hotpot' is praktisch ingedeeld: de basis (diverse bouillons, ook voor vegetariërs en veganisten), de hotpots uit vijf Aziatische landen. Wát je in de hotpot kookt is minstens zo belangrijk als de bouillon zelf. Daarbij kun je het zo simpel of uitdagend maken als je wil: rol garnalen- en gehaktballetjes, vouw kimchi-tofudumplings, marineer ossenhaas en kneed rijstballetjes in elkaar. Als toegift mogen zelfgemaakte sauzen, drankjes en desserts niet ontbreken.

Al verkrijgbaar vanaf € 22,50.

Aanbieder Prijs  
1 nummer voor € 22,50 Bestellen

Ook interessant

 
Afbeelding van Airfryerbijbel
 

Airfryerbijbel

Hét naslagwerk om alles uit je airfryer te halen In Airfryerbijbel van Bas Robben vind je meer dan 200 recepten die je met de airfryer kunt maken. Van knapperige snacks zoals kipnuggets met za'atar en peterseliemayo of crispy tofu met kokos-chutney...

€ 34,99
Meer info

 
Afbeelding van Masterclass - Slowcooker
 

Masterclass - Slowcooker

In Masterclass leer je van dé experts alles over één thema! In Masterclass Slowcooker laat Bas Robben met meer dan 60 recepten zien hoe je eenvoudig de meest veelzijdige recepten met je slowcooker kunt maken. Geniet van een heerlijk geurende curry...

€ 19,99
Meer info

 
Afbeelding van Zuur
 

Zuur

Alles is dit boek is zuur: van ceviche en zuurkoolkroketjes met gin-mayonaise tot en met in karnemelk gemarineerde kip en yuzulimonade. Bas Robben laat zien dat zuur vaak precies is wat er mist in een gerecht, zonder dat je het zelf doorhebt. Groentesoep...

€ 25,-
Meer info

Bol Sale 2024
Bol Sale 2024