Hoe herstel je van een haringverslaving? Wat doet een barbecue met het beest in elke man? Hoe houd je de erotiek in toom als je met je geliefde een gebraden kippetje eet? Wat is de smaak van troost en geborgenheid? En mag je überhaupt wel vlees eten, als je niet ten principale bereid bent om het beest dat je eet zelf te slachten? Het zijn vragen waar Marcus Huibers zich wekelijks over buigt in de veelgelezen kookrubriek De Volkskeuken, tot groot genoegen van zijn immer groeiende lezersschare, en waar hij meestal ook nog een lekker receptje aan vastplakt. Zijn beste stukken van de afgelopen jaren zijn nu eindelijk gebundeld. Om te zeggen dat het hier een kookboek betreft zou de bundel enorm tekort doen, net zoals dat het veel meer is dan een verzameling gezellige keukenverhalen. Nee, Huibers heeft honger is een heuse zoektocht naar de Inwendige Mens die verlangt naar vlees, vis én gevogelte, ook de delen die wel eens vergeten of overgeslagen worden, en die er niet voor terugschrikt om zelf het fileermes te hanteren.
Al verkrijgbaar vanaf € 8,99.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 8,99 | Bestellen |