Florine Boucher is culinair schrijfster in onder meer in NRC-Handelsblad. In Hutspot met klapstuk bundelt zij vijftig klassieke vaderlandse gerechten. Garnalenschelpje uit de oven, kapucijners met spek, pekelvlees en mosterdsaus, hazenpeper, maar ook nasi goreng. Haar soepele pen voert de lezer, met wetenswaardigheden en anekdotes, naar het hart van ons culinaire erfgoed. En dat blijkt, vooral door de praktische aanwijzingen, nog altijd verrassend lekker te smaken.
Al verkrijgbaar vanaf € 15,-.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 15,- | Bestellen |
1001 GERECHTEN EENVOUDIG EN LEKKERDeltasHebt u zin in vlees, gevogelte of eerder vis? Wilt u vandaag een verfrissende maaltijdsalade of een vegetarische maaltijd klaarmaken? Of had u eerder aan deegwaren gedacht? In dit boek vindt u vast iets naar uw...
Handige kooktips Gerechten beter bereiden Mislukte gerechten redden Originele variaties op bekende gerechtenHoe bewaar je kruidenboter? Hoe marineer je lamsvlees? Hoe vermijd je dat pasta plakt? Wat is larderen? Dit handboek is een onmisbaar...
Hét musthave cocktailboek dat je thuis wilt hebben. Maak in een handomdraai zelf de lekkerste cocktails en mocktails. Hier vind je ideeën voor elke gelegenheid; of je nu een feestje geeft of om een diner mee af te sluiten. Droom weg bij klassiekers...