kookboek ‘In de Hens, koken op open vuur’ Trend: puur en terug naar de basis Geen luxe keukens en ingrediënten buiten het seizoen, maar pure seizoensproducten uit de omgeving, bereid op open vuur. De droom van steeds meer mensen. Of dat nu BBQ’ers zijn die een stapje verder willen, puristen of bushcrafters. Met het kookboek In de Hens, koken op open vuur is dat nu voor iedereen mogelijk. Weg met de angst voor vuur! In de Hens biedt de mogelijkheid om een te worden met koken op open vuur. Marco Hens neemt je stap voor stap mee in het maken van vuur en wat je ermee kunt. Dankzij deze kennis word je niet meer geïntimideerd door de vlammen, maar juist geïntrigeerd. Een nieuwe ervaring Het knapperen van het vuur, de geur van het hout, de rook… ze horen bij de relaxte sfeer van koken op open vuur. Marco toont verfijnde gerechten die niet zouden misstaan in een moderne keuken, bereid met eeuwenoude technieken. Marco’s boek staat vol tips over vuur maken, gebruik van kolen en rook, recepten met wildpluk, preserveren en ontwijden, maar hij verwacht niet dat je alles uit de natuur haalt en je vertrouwde keuken opgeeft. Een gietijzeren skillet boven een gasvuur of een gietijzeren pan in de oven kunnen een gelijkwaardig resultaat opleveren. Ingrediënten zijn makkelijk...
Al verkrijgbaar vanaf € 34,99.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 34,99 | Bestellen |