Dit boek is voor iedereen die van koken en eten houdt. Meer dan 2000 kleurenfoto's. Het resultaat is een makkelijk leesbaar maar zeer veel omvattend boek voor iedereen die is geïnteresseerd in voeding en koken met een overzicht van het zeer uitgebreide aanbod van voedingsmiddelen vandaag de dag.Er is tegenwoordig op het gebied van voedingsmiddelen zoveel te koop dat het de consument wel eens duizelt. Wat is het verschil tussen poederkerrie en currypasta, welke soorten bloem zijn er en hoe eet je een mangistan? Een vraagbaak op dat gebied zoals hier is dan ook een welkome bron van informatie. De ingredienten zijn gerangschikt naar onderwerp (o.a. koffie, thee, olie, groenten, fruit, paddestoelen, wild, gevogelte, vis, vlees, smaakstoffen, kruiden, granen) en van elk specimen is een afbeelding opgenomen met daaronder een korte beschrijving en een toepassingsadvies. Niet alles sluit aan op wat er in Nederland over het algemeen in de winkels te koop is, zoals b.v. bij de appel- en aardappelrassen. Het kan bijna niet anders dan dat bij een dergelijke veelomvattende materie niet alles wordt genoemd. Een uitgebreid naslagwerk op het gebied van voedingsmiddelen. Met alfabetisch register.
Al verkrijgbaar vanaf € 19,95.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 19,95 | Bestellen |
La Cucina della Mamma De geheimen van Cucina Povera La Cucina della Mamma gaat over het echte Italiaanse eten. De cucina povera - de naam die Italianen geven aan traditioneel koken - is prima betaalbaar en levert spectaculaire resultaten. De sleutelbegrippen...