Itadakimasu: je spreekt het uit zoals je het schrijft en het betekent ‘eet smakelijk’ in het Japans. Ook de Japanse keuken kent dagelijkse gerechten die snel en gemakkelijk te bereiden zijn. Daarbij is de kwaliteit van de gebruikte ingrediënten van groot belang: ze dienen vers te zijn, maar niet noodzakelijkerwijs bijzonder of apart. Misoramen (Noedelsoep), rijst met zalm en groene thee, sushikoek, gehaktballetjes met gember, sojasaus en mirin, kip met teriyakisaus of gegrilde tofu met miso: alle gerechten in dit boek zijn eenvoudig en gemakkelijk thuis te bereiden, zonder speciaal keukengerei. De ingrediënten zijn allemaal verkrijgbaar bij toko, natuurwinkel of goed gesorteerde supermarkt, of goed te vervangen door prodcuten van eigen bodem. Itadakimasu staat boordevol met recepten die een scala aan nieuwe, aparte smaakcombinaties bieden en die bovendien licht en gezond zijn. De prachtige fotografie en de duidelijke en overzichtelijke aanwijzingen maken de bereiding tot een eenvoudige en plezierige bezigheid.
Al verkrijgbaar vanaf € 7,90.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 7,90 | Bestellen |