Italopop is genomineerd voor de vakjuryprijs van het Gouden Kookboek 2024 van de CPNB. ‘Italopop is het ideale kookboek voor liefhebbers van Italiaans eten die af en toe iets gedurfders op tafel willen zetten, met alle risico’s van furieuze Italiaanse oma’s van dien. De Italiaanse keuken mag soms best wat opgeschud worden. En dat doet Vanja subliem.’ Donatello Piras en Eveline Rethmeier, Italië-kenners en presentatoren van de Italië Podcast ‘Er koken weinig mensen zo slim, origineel en goed als Vanja. Ze heeft krankzinnig veel kennis en weet door haar eindeloze creativiteit van elk ingrediënt of klassiek gerecht iets bijzonders te maken. Echt: iedereen moet een boek van Vanja in de kast hebben staan. Ook dit boek is weer een ongelofelijke parel! Een PAREL!’ Yvette van Boven, kookboekenschrijver, tv-chef en podcastmaker ‘Ongepolijst Italiaans met een heerlijk sausje van Vanja. Eindelijk weer eens iets anders dan het zoveelste boek met de geijkte Italiaanse beelden.’ Esther Sikkink, hoofdredacteur magazine De Smaak van Italië ‘I’m really into this book! It’s joyful, colourful and it perfectly translates the liveliness of the Italian cuisine. It’s also much more than only a cookbook: Remko’s photography is amazing and Vanja’s recipes are original and so...
Al verkrijgbaar vanaf € 39,99.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 39,99 | Bestellen |
‘Een pittige liefdesbetuiging aan Indonesië, vol met verrassende fusiongerechten zoals Balinese porchetta en romige jackfruitcury – eenmaal geproefd wil je meer. De authentiek Indonesische keuken krijgt met INDOROCK een smakelijke opfrisbeurt.’...
Creatieve, praktische, betaalbare oplossingen voor het koken op de wintersport• Culinaire tips voor het inpakken, voor onderweg, voor op de berg en aan tafel•80 originele recepten•Geïllustreerd met smakelijke, hilarische en sfeervolle foto’sKoken...
Big Green Egg heeft in korte tijd voor een ware kooksensatie gezorgd. De kracht van dit buitenkooktoestel is even eenvoudig als geniaal te noemen. Door zijn unieke eigenschappen wordt aan elk gerecht een bijzondere en subtiele smaak afgegeven. De Big...