JAMIE, DE BASIS VAN HET KOKEN - Jamie OliverJamie Oliver begon op zijn achtste met koken in de pub van zijn ouders, The Cricketers, in Clavering, Essex. Hij werkte sindsdien met enkele grote Londense chefs, waaronder Antonio Carluccio en Gennaro Contaldo van het Neal Street Restaurant, en Rose Gray en Ruth Rogers van het River Café. Tegenwoordig leidt hij zijn eigen restaurant in Oost-Londen. Daarnaast heeft hij geschreven voor de Saturday Times en was hij culinair redacteru van GQ en Marie Claire. Hij is zevenentwintig e woont in Londen met zijn vrouw Jools en hun dochter Poppy Honey.
Al verkrijgbaar vanaf € 28,50.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 28,50 | Bestellen |
Goed zorgen voor jezelf, je vrienden, familie en de wereld én samen lekkere, voedzame maaltijden eten gaan heel goed stamen, laat Jamie Oliver zien. Leef bewust, leef gezond en geniet!Speciale editie voor de Postcodeloterij
VEG van Jamie Oliver: 116 simpele en heerlijke vegetarische groenterecepten voor iedereen die van lekker eten en koken houdt. Hét kookboek voor vegetariërs, flexitariërs en iedereen die van lekker eten en koken houdt! Jamie Oliver is het wereldwijde...