Barbecueën is zoveel meer dan alleen vis of vlees grillen vergezeld door stokbrood, kruidenboter en huzarensalade. Er zijn zoveel (vergeten) groenten die je kan bereiden op de Kamado en/of Shichirin. In dit boek nemen we je mee op groente-ontdekkingsreis door Japan. Welke gebruiken kennen de Japanners met eten en wist je dat er zelfs verboden ingrediënten in de Japanse keuken zijn? Na het lezen van dit boek ben jij meester in het bereiden van groenten op de Kamado en Shichirin en serveer je de lekkerste groenten aan tafel! Het succes van onze eerste twee boeken ‘’Shichirin’’ en ‘’Kamado’’ is zo groot geweest dat het niet lang duurde voordat dit boek werd bedacht. Een Kamado en Shichirin kan je voor zoveel meer doeleinden gebruiken dan alleen vis en vlees grillen. De veelzijdigheid van groenten wordt in dit boek uitvoerig besproken. We hopen je door dit boek een mooie inkijk in de rijke Japanse keuken te kunnen geven en dat barbecueën meer is dan alleen vis en vlees bereiden. Eetsmakelijk! En vergeet je de resultaten niet met ons te delen? We zien jouw creaties graag voorbij komen!
Al verkrijgbaar vanaf € 29,99.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 29,99 | Bestellen |
YAKINIKU Kamado Kookboek ''Japanese grill - The magic of YAKINIKU'' - Part 2 Ontdek de magie van de Kamado en tover elke barbecue om in een culinair feest met verrassende en vooral smaakvolle gerechten. Grillen op een Kamado is zoveel meer dan aan de...
Yakiniku Kookboek Japanse grill Shichirin ben je opzoek naar leuken en unieke recepten dan is het yakiniku kookboek echt een boek die je nodig heb. Een boek vol recepten! Met dit boek haal je veel meer uit je Shichirin dan dat je nu doet. Met dit boek...
?Kip was eerst, dus daarom nu Ei. Universeel en veelzijdig, lekker en voedzaam: eieren zijn onmisbaar in heel wat uiteenlopende bereidingen en je vindt ze terug in alle culturen. Auteur Luc Hoornaert trok op onderzoek uit en verzamelde zestig onweerstaanbare...