Blaadjes.nl
 

 
Afbeelding van Japans & Koreaans Koken
 

Japans & Koreaans Koken

Anne Wilson

Japanse en Koreaanse gerechten verschillen sterk van elkaar, maar zijn beide eenvoudig te bereiden. De eenvoud en versheid van de ingrediënten in combinatie met de zuiverheid van de bereidingswijzen maken dat Japans eten er smakelijk uitziet en bovendien erg gezond is. Koreaanse gerechten bieden een heerlijk contrast, aangezien ze hartig zijn en meer calorieën bevatten. Opgenomen in dit boekje zijn populaire gerechten als geroosterd rundvlees, Kim Chi en de pannenkoekjes en noedels die altijd deel uitmaken van Koreaanse gerechten.

Al verkrijgbaar vanaf € 7,99.

Aanbieder Prijs  
1 nummer voor € 7,99 Bestellen

Ook interessant

 
Afbeelding van Minikookboekje - Chinees koken
 
€ 7,50
Meer info

 
Afbeelding van Minikookboekje - Indonesisch koken
 
€ 7,90
Meer info

 
Afbeelding van Minikookboekje - Marokkaans koken
 
€ 7,99
Meer info

Bol Sale 2024
Bol Sale 2024