Kristof Coppens is een van onze jonge creatieve keukenchefs. Al meer dan tien jaar kookt hij de sterren van de hemel in het restaurant Apriori dat hij samen met zijn vrouw Carla uitbaat. In zijn beginjaren kookte hij de beproefde klassiekers die hij bij zijn leermeesters in de vingers had gekregen. Stilaan ontwikkelde hij zijn eigen stijl met originele geraffineerde bereidingen. Daarin kiest hij voor eenvoud. Koken is net als schrijven: leren schrappen. Dat betekent liever drie smaken kiezen die een perfecte combinatie vormen, dan een overvloed van smaken samenbrengen waarin je het noorden verliest. Kristof brengt zijn producten heel natuurlijk en zuiver, maar telkens contrasterend met verrassende combinaties. In dit boek vindt u zowat 45 inventieve bereidingen met de lievelingsproducten van Kristof. Zoals elk boek in de reeks list Cooking’ bieden ze onmisbare inspiratie voor chefs, foodies en andere kookfanaten. De schitterende foto’s zijn van culinair fotograaf Bart Van Leuven. De teksten zijn van Marc Declercq.
Al verkrijgbaar vanaf € 25,-.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 25,- | Bestellen |