In Just Grilling gooit Peter De Clercq (Elckerlijc) alle registers open en laat je kennismaken met een creatieve en vernieuwende grillkeuken. Met een groot respect voor het product waarmee hij werkt, gaat hij op zoek naar originele smaakcombinaties. Opvallend is de veelzijdigheid van het grillen: de manier van garen, de houtsoort die wordt gebruikt, de grilltemperatuur en de diverse aroma's beïnvloeden telkens het uiteindelijke gerecht. Resultaat zijn meer dan 45 originele recepten, zowel hartig als zoet. Kris Vlegels brengt de gerechten in hun verbluffende, ruwe schoonheid in beeld, Inge Van Damme staat in voor de hippe vormgeving van dit meesterwerk.
Al verkrijgbaar vanaf € 16,50.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 16,50 | Bestellen |
BARBECUE DE WERELD ROND, Peter De Clerq en Filip De Sutter Yummie: yabbies op de BBQ! Libelle-redactrice Sofie: "Gooi 'ns wat anders op de barbecue dan merguezworstjes en ui-rundvlees-paprikabrochettes. Lamskroontjes met yabbies (Australische rivierkreeftjes),...
Barbecue-expert Peter De Clercq schiet de man of vrouw aan het barbecuestel ter hulp en formuleert glasheldere antwoorden op meer dan veertig vragen over barbecueën.;;;Hoe vermijd ik dat braadworsten openbarsten? Op welke manier steek ik het best de...
BBQ'en is hot. Deze barbecue-bijbel is dan ook een must-have voor iedereen die houdt van grillen, roosteren en roken. Haal het beste uit jouw barbecue met vuurmeester Peter De Clercq. Laat je inwijden in de kunst van de barbecue en (her)ontdek in meer...