Jenny White has a classical background in cooking and trained at the Tante Marie School. She worked as Deputy Cookery Editor for both BBC Vegetarian Good Food and Prima and is now a regular contributor to many other magazines, including Woman & Home, Best, House Beautiful, You, Men's Fitness and Ready Steady Cook. Jenny is also a food stylist and has worked on many cookbooks by highly-esteemed authors.This fabulous book offers an amazingly innovative approach to food that is perfect for the modern cook. Each of the 200 recipes tastes sensational but requires just three ingredients or fewer.
Al verkrijgbaar vanaf € 21,99.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 21,99 | Bestellen |
Twee complete boeken in een stevige cassette Fantastische, makkelijke recepten uit de minimalistische keuken. Deze BoekenBox bevat twee complete boeken: Koken met 3 ingrediënten en Koken met 4 ingrediënten. Deze unieke verzameling heerlijke, vernieuwende...
Dit fantastische kookboek biedt u een verrassend vernieuwende aanpak in de keuken. Elk gerecht smaakt geweldig en vereist slechts drie basisingrediënten. En dat betekent dat u tijd kunt besparen op de planning, het boodschappen doen en de voorbereiding,...