Tal Maes woont in Washington DC, Petra de Hamer in Berlijn. Twee keukentafels met meer dan 6000 kilometer ertussen en 6 uur tijdverschil. Terwijl de een ontbijt met Home Made Granola, Huevos Rancheros of American Pancakes, begint de ander met de voorbereidingen voor het avondeten: Käsespätzle, Knödel met spinazie of Goulash met zuurkool.Aan hun keukentafels doen Tal en Petra alles: het eten voorbereiden, eindeloos koffiedrinken en lezen, praten, bloggen en elkaar mailen over eten. In dit boek laten ze zien wat er aan beide keukentafels wordt gegeten: gezonde en seizoensgebonden gerechten, geïnspireerd door het aanbod op de markt, door de buitenlandse supermarkten en de restaurants die ze in hun woonsteden aandoen. Recepten uit de VS én Duitsland en altijd made from scratch.Tal Maes en Petra de Hamer werken allebei als culinair journalist en fotograaf. Ze schrijven samen het blog kitchentablefood.com. Voor dit boek bedachten, kookten én fotografeerden ze samen meer dan 140 recepten: doordeweekse maaltijden, bijzondere ontbijtjes, zalige toetjes en feestelijke gerechten voor keukentafels vol vrienden en familie. Van Jambalaya, Flammkuchenen Frozen Yoghurt tot een ongedwongen Tex-Mex Barbecue en klassieke Apfelstrude
Al verkrijgbaar vanaf € 9,90.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 9,90 | Bestellen |
Een uitpuilende kookboekenkast, talloze recepten online en toch niet weten wat je moet koken. Ken je dat? Wij wel. In zo'n bui grijpen wij terug op altijd-goedrecepten die we blind kunnen klaarmaken en waarmee thuis ook iedereen gelukkig is. Zie ze als...
time to momo Stedenlust Heb jij ook zin om een nieuwe stad te ontdekken, nieuwe mensen, smaken en gerechten te leren kennen? En de stad vanaf een zonnig terras te zien? Dan heb je stedenlust! time to momo Stedenlust is een kookboek over de mooiste steden...