De wok heeft liefhebbers van vlees en gevogelte veel te bieden. Door de bijzondere bereiding in de wok worden vlees en gevogelte vanbuiten knapperig bruin en krokont, en blijven ze vanbinnen sappig en zacht. Bovendien kunt u vlees en gevogelte niet gezonder en sneller bereiden dan door ze in weinig olie en op hoog vuur te roerbakken.Omdat de groente traditioneel samen met het vlees in de Wok bereid wordt, ontstaan in een mum van tijd complete gerechten die door de typisch Aziatische specerijen en sauzen een heel eigen en vertijnd tintje krijgen.
Al verkrijgbaar vanaf € 15,-.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 15,- | Bestellen |
Wat minder vlees eten is goed voor je gezondheid én voor het milieu. Eén dag per week een lekkere maaltijd zonder vlees klaarmaken, is echt niet zo moeilijk. Maar wie vaker op zoek gaat naar een smaakvol alternatief, kan best wat inspiratie gebruiken....
Slechts weinigen realiseren zich dat vlees ook cholesterol- en vetarm kan zijn en op een gezonde manier bereid kan worden. Voedzame vleesgerechten, met een laag gehalte aan verzadigde vetzuren en dus voordelig voor de cholesterol, en rijk aan belangrijke...
Handig BBQ-boekje met een dertigtal vleesrecepten Peter De Clercq, barbecue-expert bij uitstek, legt je met een aanstekelijk enthousiasme de kneepjes van het barbecuevak uit. Hij toont hoe je een perfecte côte à l'os, een stevig ribstuk of een gemarineerde...