In zijn kookboek 'Koken met passie' serveert kookdominee Han Wilmink 40 smakelijke gerechten die gemaakt en gegeten kunnen worden in de veertigdagentijd, de tijd voorafgaand aan het Paasfeest. Hij verwerkt Bijbelse thema's in de recepten, zoals het visgerecht Talapia Galilea of de Sefardische soep. Ook maakt hij zoveel mogelijk gebruik van duurzaam geproduceerd voedsel. En Han zou Han niet zijn als we tussen de gerechten door geen verhalen zouden aantreffen over het vasten en andere gebruiken op weg naar Pasen.
Al verkrijgbaar vanaf € 12,99.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 12,99 | Bestellen |
Bijbelse verhalen en recepten die gelinkt zijn aan een bepaalde periode uit de Bijbel. Met veel wetenswaardigheden en informatie over de producten. Herziene editie van ‘Bijbels Culinair’, het eerste kookboek van kookdominee Han Wilmink. Het bevat...
Han Wilmink (Bijbels Culinair) duikt onder in de fascinerende wereld van de Amish in Amerika. Een leven dicht bij de natuur zonder inmenging van buitenaf. Wilmink loopt mee met de Amish op de boerderij en bezoekt een markt, een kerkdienst en een bruiloft...