Blaadjes.nl
 

 
Afbeelding van Koken Op Z'N Belgisch
 

Koken Op Z'N Belgisch

M. Declercq

Een Belg geeft aan het begrip aardappels, vlees en groente een rijke, gevarieerde uitleg. Die stooft een sjalotje mee, giet er een scheut room, geuze of trappist bij, zet een schaaltje kriekensoep op tafel... maakt aardse gerechten als Waterzooi, Stoemp en Potjesvlees. In dit boek staan ze allemaal, dus ook Garnaalkroketjes, Radijsjessoep en Brusselse wafels toe. En nog veel meer, koken op z'n Belgisch is breed genieten.

Al verkrijgbaar vanaf € 12,95.

Aanbieder Prijs  
1 nummer voor € 12,95 Bestellen

Ook interessant

 
Afbeelding van De Primeurs
 

De Primeurs

Wist u dat de kabeljauw de kolonisatie van Noord-Amerika heeft gestimuleerd? Dat Sint-Jacobsschelpen licht en donker kunnen onderscheiden door een vijftigtal groene oogjes langs de rand van de schelp? En dat een predikant uit Terneuzen de eerste was die...

€ 27,95
Meer info

 
Afbeelding van De Primeurs Lente en zomer
 

De Primeurs Lente en zomer

Wist je dat de kabeljauw de kolonisatie van Noord-Amerika heeft gestimuleerd? Dat een predikant uit Terneuzen de eerste was die aardperen in Europa teelde? En dat Sint-Jacobsschelpen licht en donker kunnen onderscheiden door een vijftigtal groene oogjes...

€ 27,75
Meer info

 
Afbeelding van Kleine Culinaire Encyclopedie Van Vlaanderen
 

Kleine Culinaire Encyclopedie Van Vlaanderen

De Belg mag trots zijn op zijn culinaire erfgoed: de heerlijke Vlaamse grijze garnalen, een gezonde boterham met filet d’anvers of jambon d’Ardenne, de exclusieve Poperingse hopscheuten, de Geraardbergse mattentaarten, de Lierse vlaaikens, de Luikse...

€ 16,10
Meer info

Bol Sale 2024
Bol Sale 2024