De techniek van het wokken komt uit het Verre Oosten overgewaaid en is in onze keuken reeds goed ingeburgerd. Demeyere haalde zijn inspiratie voor de perfecte wok pan dan ook uit die regio's. Deze halfronde pannen zijn geschikt voor te wokken, roerbakken, stoven, stomen en te frituren. Dit boekje legt u in een 50-tal paginas de juiste technieken uit aan de hand van enkele heerlijke receptjes.
Al verkrijgbaar vanaf € 19,95.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 19,95 | Bestellen |
De wok is een prachtig en heel veelzijdig stuk keukengereedschap. Van oudsher gebruikten oosterse koks een wok om er mee te roerbakken. Maar deze grote, halfronde pan is ook ideaal voor het bereiden van allerlei recepten voor elke gang van een maaltijd....
Heerlijke noedels en warme salades, pittige vleesgerechten, vis en vegetarische schotels. In de wok kunt u echt alles combineren, en dat maakt deze oosterse kookkunst juist zo aantrekkelijk.In sensationeel wokken vindt u typische gerechten uit de Aziatische...