Kool is eigenlijk zo normaal dat je er op de markt of in de supermarkt snel aan voorbijloopt. Wij niet, wij zijn er dol op. Boerenkool, rodekool, wittekool, paksoi, ja, zelfs van spruitjes worden wij heel blij. Met dit boek willen we kool en de ouderwetse receptuur die daarbij hoort nieuw leven inblazen. Dit boek is een vrolijke en moderne ode aan de kolen die in eigen land worden verbouwd, ontzettend gezond zijn en ook nog eens heel goedkoop te krijgen. In 70 recepten tonen wij de oneindige mogelijkheden met verschillende kolen als basisingrediënt. Van ingemaakte bloemkool met salie tot boerenkoolmuffins, van bloemkoolbitterballen tot een heerlijke spruitjes-koolstrudel, van een rodekoolcake met rozijnen tot een wittekoolsalade voor onderweg. In dit boek vind je ook de eerste stappen voor je eigen moestuin vol kolen, want hoe leuk is het om je eigen kool te verbouwen! Pascalle Bonnier en Mathijs Kok vormen samen Atelier Kok & Bonnier. Zij maakten eerder twee kookboeken, de bestsellers Havermoutje en Nootje, waarvan bijna 40.000 exemplaren verkocht werden.
Al verkrijgbaar vanaf € 24,99.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 24,99 | Bestellen |
Havermout is gezond, eenvoudig te bereiden, verrassend lekker en veelzijdig in gebruik. Maar wat kán je er eigenlijk allemaal mee? In 70 recepten tonen Pascalle Bonnier en Mathijs Kok de oneindige mogelijkheden met haver als basis. Van brood tot burger,...
De serie waar één onderwerp uitgelicht wordt door dé expert op dat gebied.In Masterclass Havermout laten Pascalle Bonnier en Mathijs Kok aan de hand van 60 recepten zien dat je met havermout oneindig kunt variëren. Havermout is gezond, eenvoudig te...