Begin 2007 verscheen Basistechnieken, het eerste deel in de reeks Eenvoudige gastronomie met Hotelschool Spermalie. Koude Kunstjes gaat door op de ingeslagen weg en werkt de aangeleerde bereidingen en technieken verder uit in 24 nieuwe, heerlijke gerechten, ditmaal uit de koude keuken.Met deze visuele handleiding wordt het voor de leergierige foodie en hobbykok een Koud Kunstje om in een mum van tijd de heerlijkste oefeningen en variaties op dit thema uit de mouw te schudden: koude soepjes, slaatjes, schaaldieren en gevogelte, mousses en pasteien, aspics en geleien, aangepaste mayonaises, dressings en zuiderse toma-, tape- of andere -nades. Stap voor stap worden de 24 gerechten opgebouwd, toegelicht en gefotografeerd en net zoals in het eerste boekdeel staan alle gebruikte materialen duidelijk afgebeeld. Ten slotte gaat in Koude Kunstjes ook veel aandacht naar productinformatie over bv. oliën en azijnen, cressen en scheuten, viseitjes, tomatenvariëteiten, slasoorten en nog zoveel meer.
Al verkrijgbaar vanaf € 7,90.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 7,90 | Bestellen |
De kers op de taart is het vijfde boekdeel in de gastronomische reeks met Hotelschool Spermalie. Deze uitgave is the real temptation voor dessertfanaten en zoetekauwen. Zesentwintig overheerlijke desserts worden stap voor stap bereid: van een eenvoudige...
Een pluim voor de chef. Wild, gevogelte en vlees vormt de vierde etappe in de gastronomische ontdekkingstocht met Hotelschool Spermalie, waarbij het thema van de culinaire verfijning verder wordt uitgewerkt. Vijfentwintig overheerlijke bereidingen deels...