Blaadjes.nl
 

 
Afbeelding van Kunst en Koken
 

Kunst en Koken

Karin Gailard

Wat gebeurt er als je toonaangevende chef-koks, culinair schrijvers, bakkers en andere bevlogen foodies vraagt een gerecht te bedenken voor museaal serviesgoed en dat gerecht ook nog eens écht opdient op die kostbare, vaak eeuwenoude stukken? Keramiekmuseum Princessehof vroeg bijna vijftig koks uit binnen- en buitenland zich te laten leiden door herkomst, vormen en decoraties van evenzoveel voorwerpen uit de rijke museumcollectie. Het resultaat is een uniek kook-, lees- en kijkboek met recepten uit alle windstreken, van soepen en salades tot vlees, vis en vegan, van voorafjes tot taart, koekjes en desserts. Laat u betoveren door de beeldschone foto’s en de boeiende verhalen over de objecten en raak geïnspireerd door de heerlijke gerechten, gepresenteerd op prachtige keramiek uit heden en verleden. Met recepten van: Fábio Alvez, Jean Beddington, Meltem Beker en Deniz Ahmet Köse, Dennis van den Beld, Arjan Bisschop, Amir Masoud Boroun, Sven Chartier, Tso Min Cheng, Jeroen en Lars van Dongen, Bas van Dorland, Peppe Guida, Xiao Han Ji, Gwan Liat Ho, Cees Holtkamp, Nao Ishizaka, Giel Kaagman, Ryoji Kojima, Ola Lanko, Vanja van der Leeden, Mari Maris, Fadi Fatimeh Masri, Maroeska Metz, Mutsuo Okabayashi, Alan Oostrom, Yotam Ottolenghi, Sunghye Park, Jamie Penaloza, Jaymz Pool, Titti...

Al verkrijgbaar vanaf € 49,95.

Aanbieder Prijs  
1 nummer voor € 49,95 Bestellen
Bol Sale 2024
Bol Sale 2024