Cultureel gastronomisch magazine - Het tijdschrift voor de nieuwsgierige kok!Bouillon! Staat deze keer in het teken van Frankrijk. Een heerlijk onderwerp dat vele mensen aanspreekt en waarbij de culinaire link natuurlijk overal aanwezig is. In dit nummer onder andere artikelen over de culinaire invloed van de Lage Landen op Frankrijk, de beste patissier van Parijs en een overzicht van de gastronomische feesten in het zuiden. Bovendien als vanzelfsprekend ruimschoots aandacht voor de Nederlanders en de Belgen die zich in Frankrijk gevestigd hebben, al dan niet op een wijndomein of met een eigen restaurant...
Al verkrijgbaar vanaf € 8,97.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 8,97 | Bestellen |
Labiel, introvert, gemakzuchtig, maar ook doortastend en vindingrijk: Edwin Egging manoeuvreert zich met bochten door het leven. Worstelend met zijn talent, met relaties en met vriend alcohol. Wie drie keer weduwnaar is, komt in aanmerking voor het Guinness...