Pino Luongo is een van de meest vernieuwende restaurateurs van New York. Hij liet zich inspireren door de vele culinaire stromingen in deze wereldstad en bedacht een oorspronkelijke versie van het Toscaanse voedsel, waarvoor de ingrediënten en de inspiratie uit Italië, Amerika en zelfs Azië zijn gehaald. Hij groepeert zijn recepten op basis van belangrijke ingrediënten in plaats van op gerechten en hij beschrijft 'Il Classico': de roots van zijn gerechten uit de oude wereld. Dan slaat hij er spannende, nieuwe wegen mee in en komt met zijn eigen levendige versies van gerechten uit de nieuwe wereld. La mia cucina Toscana is gebaseerd op zowel gerechten uit Pino Luongo's populaire en bejubelde restaurants als op de recepten die thuis door improvisatie zijn ontstaan. Dit boek zal iedereen aanspreken die graag iets nieuws leert van een van Toscanes favoriete koks.
Al verkrijgbaar vanaf € 49,95.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 49,95 | Bestellen |
Pino Luongo groeide op in Toscane en woont sinds meer dan twintig jaar in de Verenigde Staten. In 1983 opende hij zijn eerste restaurant Il Cantinori in New York, tegenwoordig heeft hij ook restaurants in Chicago, Denver, Philadelphia en Miami. Pino Luongo...