Wij Belgen staan bekend als echte bourgondiërs. Geen wonder, we hebben de lekkerste producten in huis. Van simpel en puur tot echte smaakexplosies. Tijdens het Vitaya-programma Lekker van bij ons leert sterrenkok Geert Van Der Bruggen van de Lijsterbes ons hoe we het beste uit één bepaald Belgisch product kunnen halen. Elke aflevering eindigt met een verrassende bereiding die je meteen zelf thuis wilt uitproberen. In het boek Lekker van bij ons werden zijn meest creatieve gerechten gebundeld en geïllustreerd met prachtige foto';s van Heikki Verdurme. Probeer eens een van de tientallen originele receptjes uit en verbaas je tafelgasten.Hier zijn alvast enkele gerechten om je te doen watertanden: -; Gazpacho en wrap van komkommer -; Carpaccio van tomaat met harde schapenkaas en filet d';anvers -; Gesmoorde asperges met snoekbaars en crumble van amandelen -; Sushi van schorseneer en kookham -; Kip met peren en Marokkaanse kruiden -; Kortgebakken witloof met langoustines en saus van sinaasappel -; Pladijs in tempura met tartaar van rode biet en aardappelen -; Puree van pompoen met kaascrunch en salade van koolrabi -; Pittige peertjes uit de wok met kazen van bij ons -; Tulpje gevuld met ganache en aardbeiensorbet Geert Van Der Bruggen is chef-kok in restaurant Lijsterbes. Hij is het...
Al verkrijgbaar vanaf € 9,90.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 9,90 | Bestellen |