Kook de sterren van de hemel met minder dan 8 ingrediëntenIn zijn derde boek daagt chefkok Jacob-Jan Boerma zichzelf uit om de heerlijkste gerechten te creëren met minder dan 8 ingrediënten: Less is more. In de beperking zit de kracht. Alle gerechten blinken uit door de perfecte balans tussen verschillende smaken en texturen. De sterrenchef zet zijn kennis over ingrediënten en smaakcombinaties optimaal in om tot een 50-tal waanzinnige, maar vooral ook makkelijke gerechten te komen."Less is more' komt ook tot uitdrukking in de fotografie. Voor dit boek houdt Sacha de Boer een heel ingetogen styling aan, waardoor het gerecht de hoofdrol speelt op elke foto. In Sacha's stillevens draait het om de puurheid van de ingrediënten. Van de portretten spat juist het enthousiasme en de passie van de chef af.• 50 makkelijke gerechten van een Michelin-sterrenchef• Prachtige fotografie van Sacha de Boer: gerechten, portretten, stillevens• Maximaal 8 ingrediënten per gerecht• Variatie en balans in groenten, vlees, vis en zoete gerechten"De recepten zijn echt goed toegankelijk en verschillend. Het is een boek dat inspireert voor de thuiskok die graag voor vrienden en familie in de keuken staat.'Hebban.nl
Al verkrijgbaar vanaf € 22,99.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 22,99 | Bestellen |
Fotokookboek van Sacha de Boer en Jacob-Jan BoermaDown to Earth is een prachtig fotokookboek met heerlijke, pure gerechten die iedereen kan maken; betaalbaar en gezond. De eenvoudige recepten van chef-kok Jacob-Jan Boerma worden gecombineerd met de bijzondere...
Voor Ode aan de Franse keuken vroegen Sacha de Boer (fotograaf), Babs Assink (journalist) en Janine Smits (stylist) tien topchefs om - op basis van recepten uit een klassiek Frans kookboek uit 1873 - ieder twee originele en moderne menu's te ontwikkelen....