Didy van de Veer heeft de cursus natuurvoedingstherapie gevolgd en haar diploma voor natuurvoedingstherapeute behaald. In mei 2017 gaf zij haar eerste boek Histamine en ik uit. In juni 2020 publiceerde zij haar tweede boek Onze darmen, het tweede brein. Ongeveer 30 artikels van haar zijn gepubliceerd in het blad De Natuur Uw Arts. Haar interesse en kwaliteiten liggen vooral in onderzoek doen naar de invloed van voedselintolerantie op lichaam, geest en gedrag. Gedurende de covidperiode heeft zij geprobeerd antwoord te vinden op vragen zoals: * Wat zijn virussen? * Welke functie hebben virussen ofwel bacteriofagen? * Is een vaccin de juiste oplossing? * Welke lessen hebben wij geleerd in de covidperiode? * Zijn de (soms) onmenselijke en onnatuurlijke maatregelen wel effectief? * Werken een gezonde leefstijl en natuurlijke voeding preventief? * Spelen gluten- en histamine-intolerantie een negatieve rol bij covid? * Is het verhogen van het afweersysteem van groot belang? * Welke belangrijke rol spelen zink en vitamine D bij covid?
Al verkrijgbaar vanaf € 18,96.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 18,96 | Bestellen |
Steeds meer volwassenen en kinderen ontwikkelen een glutenintolerantie. Deze auto-immuunaandoening wordt vaak niet erkend door artsen. Gluten beschadigt de slijmvliezen zoals die van de darmen en hersenen. Daardoor ontstaat een ontstekingsreactie ofwel...
HISTAMINE EN IK Invloed van voedselintoleranties op lichaam, geest en gedrag Loop je al jaren met vage klachten rond, zonder hiervan de oorzaak te weten? Heb je een intolerantie voor histamine en andere biogene aminen of voor gluten, melkproducten of...
Steeds meer vrouwen hebben hormoonstoornissen. Hierdoor krijgen ze niet alleen lichamelijke klachten, maar ook psychische problemen, gedragsveranderingen en heftige emoties. Het vrouwelijk geslachtshormoon oestrogeen en de hormoonachtige eiwitten histamine...