Unieke samenwerking tussen het MAS en topchef Viki Geunes Op 17 mei 2011 opent het MAS (Museum aan de Stroom) zijn deuren en opent chef Viki Geunes er zijn tweesterrenrestaurant. Gesprekken met architect, burgemeester, schepen van cultuur en museumdirecteur schetsen het belang van het MAS voor Antwerpen en zijn omgeving. Verder komt de transformatie van restaurant 't Zilte van Mol naar MAS uitgebreid aan bod en wordt de historische betekenis van deze uitzonderlijke locatie toegelicht. Fotograaf Bart Van Leuven zorgt zowel voor panoramische beelden van het MAS en omgeving, als haarscherpe opnames van 24 nieuwe culinaire creaties van Viki Geunes.
Al verkrijgbaar vanaf € 13,20.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 13,20 | Bestellen |
De grootste chefs van België in de gastronomieklepper van het jaar In De chefs van België maakt u kennis met de meest invloedrijke Belgische chefs van het moment. Meer dan 30 chefs vertellen hier openhartig over hun culinaire ideeën en geven hun visie...
Vlees & Wijn Vlees & wijn gaan goed samen. Toch is een juiste keuze niet eenvoudig omdat het allebei complexe producten zijn. Over wijn zijn bibliotheken volgeschreven. Boeken over vlees zijn daarentegen aanzienlijk minder dik gezaaid. Vlees & wijn probeert...