Blaadjes.nl
 

 
Afbeelding van Melkzuurgisting als bewaarmethode en in de dagelijkse voeding
 

Melkzuurgisting als bewaarmethode en in de dagelijkse voeding

Roos Van Hoof

"Melkzuurgisting als bewaarmethode en in de dagelijkse voeding" is een zeer praktisch boek met talrijke recepten waarin duidelijk wordt uitgelegd op welke manier u kolen en andere groenten zuurt. Ook het maken van platte kaas, yoghurt, kefir, komboecha en zuurdesembrood komen uitgebreid aan bod. Melkzuurfermentatie dient in de eerste plaats om de houdbaarheid van voedingswaren te verlengen. Bij melkzuurfermentatie is er geen verlies van voedingswaren, toxische en onverteerbare stoffen verdwijnen of worden gereduceerd door de vergisting. Tijdens het fermenteren worden antioxidanten aangemaakt en blijven vitaminen C behouden. Gefermenteerde producten zijn lichter verteerbaar, hebben een gunstig effect op de darmflora en bevatten weinig calorieën !

Al verkrijgbaar vanaf € 16,95.

Aanbieder Prijs  
1 nummer voor € 16,95 Bestellen

Ook interessant

 
Afbeelding van Ontsappen en stoomkoken
 

Ontsappen en stoomkoken

"Ontsappen & stoomkoken" is een handig boekje voor iedereen die geïnteresseerd is om op een eenvoudige manier sappen en gezonde maaltijden te bereiden. Met de functie stoomontsappen maakt u de lekkerste sappen klaar, die u bovendien heel lang kan bewaren....

€ 16,95
Meer info

Bol Sale 2024
Bol Sale 2024